Catfishing platformama Sve o kuke, okretni, tragovi, mamce i mnogo više

Sada kada je proljeće službeno je iznikla može podrazumijevati samo jedan faktor. To znači da pastrve ribolov je na nas, a ovaj post će vam ponuditi nekoliko savjeta kako bi vam pomoći uhvatiti puno više pastrva na sljedećem pastrve ribolov izlet. Ovaj članak i prijedlozi odnose slatkovodna pastrva ova vrsta kao kalifornijske pastrve, umjesto od morska pastrva ova vrsta kao razbacani pastrve. Baza crta je da će se ovi savjeti će vam pomoći uhvatiti puno više pastrva, sve dok pastrve tražite kupanje u slatkoj vodi.

Som – Potrebno je vrlo jake žlice za soma. Ovaj put, on je savjetovao da koriste velike wobblers. Odaberite Teže vrste Prospect som koji ostaju u blizini baze. Također provjerite kvalitetu kuke i Split prstenje. Trebate oružje dostojnu tropskog ribarstva. Ako som ribolov vas zanima, ne preskočiti druge informacije koje se bave ovom izvanrednom ribe.

Oni se mogu naći u raznim mjestima, ovisno o sezoni u kojoj idete u ribolov. Većina som smo bazu uvlakači -. To je važno jer morate znati točno gdje se pojavljuju za soma kako bi ih se vrtjeti u Budući da većina som ostati na bazi vode, većinu vremena je potrebno koristiti metode koje dopušta vam da se mamac dolje na njih. Također zahtijevaju da se zna koje su vrste mačaka ostati bliže površini i po tome što dubinama mogu svi obično biti otkriveni.

Ono što mi se najviše sviđa o ribolovu ove vode je da se na toplom proljetnom danu možete skoknuti više nego jedan od mamut stijene u rijeci i zanošenje u “Colorado Orange indikator” i obrok crva uz sadašnjost i vidjeli da besciljno za jedan Stotinjak metara ili dok ne dobijete štrajk.

Šablone su još jedan tipičan trouth ribolov mame. Matrica je zapravo ponderirani kuka na koju je spojen nekakav stas. Tijelo može biti kosa ili perje, ali često neka vrsta nježne plastike koristi da sliči blizini sitna riba.

Ako ste u potrazi za ribe u Srednjoj Ohio, 1. popularnih vrsta koje se ulovljene ovdje uključuje kanalu som. Ribolov može se provesti s škampi mamac na bazi i smanjiti čepa. Uz naslovnici Buckeye Lake, možete uhvatiti velika usta bas i hibridni prugasta bas.

7 dana će biti znatno proljetni ukupnom poretku. S izuzetkom snježne padaline prognoza za srijedu 7 dana nastavit će se zagrijati uz dnevne highs u 50-ih i općenito poštenim uvjetima. Značajno je činjenica da će dnevne padove palac gore od oznake smrzavanja, dajući regiju voda priliku da se ugrijemo. Ribolov sezona je ovdje, na kraju!