Osnovna šaranski ribolov – nekoliko korisnih savjeta

Vaš letjeti kolut je 1 od najvažnijih komponenti vašeg odijelo. Vaš letjeti ribolov kolut pomaže da dobijete liniju van, i natrag u, pomoću kalem postavljen na središnju osovinu. Preuzimanjem vremena pri odabiru kolut, možete uštedjeti sebi mnogo poteškoća.

Majestic Dude Ranch je u neposrednoj blizini Durango, Colorado se udružio s Travelzoo osigurati 488 dolara po osobi za 3-večeri ostane ispitivanje u na Might 29, odnosno svih nedjeljom i srijedom 28. kolovoz rujan preko 21. Dok na ranču, cijene roping lekcija, mušica, kajak, brdski biciklizam i izvan filmova. Ovaj paket posao sastoji od svih smještajnih hrane, naknade za off-ranč aktivnosti i shuttle prijevoz do zračne luke te u neposrednoj blizini gradova. Provjerite u za 6-večer ostati 975 dolara počevši od 29. svibnja, odnosno sve nedjelje 28. kolovoz do rujna osamnaest. Rezervirajte šaranski ribolov putovanje 28. svibnja putem Travelzoo. Durango je oko 6 sati iz Denvera autom. Ujedinjeni Airways, Frontier Airlines i US Airways leti na Durango-La Plata County Airport je.

Al Hazzard TU poglavlju je gozba je godišnja svečanost proljeća za mnoge ribolovce letjeti u južnoj Red New Yorku. Banket, četrdeset prvi za poglavlja, utvrđuje se u subotu, 23. ožujka događaj poglavlju godišnji fundraiser, a time i iznimno bitan u frazama financiranja mnoge dobre stvari TU li za prohladno očuvanja pitke vode i letjeti ribolov.

Duljina moj je 12 m. 3? u. Našao sam da je to baca velike udaljenosti bez napora. Danas, moja najopširnije cast je grubo 200yd. Ja sam pristran na vitkost i lakoće ovog štapa, i mislim da je to jedan od najviše pouzdanih pecanje imam u kompilaciji. Ova serija od Torrix radnika Fuji DNPS 20, što je lijepo kao Fuji sic prstenova; Osim toga, tu je psihijatar gume skraćeno stražnjica koja vrlo obloge i napora može se održati. Moja je tvrdnja da Torrix šipke vam dati jedinstveni stapanje visokog, srednjeg i smanjuje modul ugljika propisuje da se tamo i danas.

Ovih dana, jedan je od dobro svidio metoda za ribe pastrve ovu letjeti uzorak je obustaviti mikro-pijavica tek nešto više od korova kreveta ili plitko dno regiji koji koristi indikator štrajk. Činilo se čudno u početku, ali kad mislim o tome, to bi je super osjećaj.

Vaša role će zahtijevati da se prikladno za ribu koju lov, kao dobro. Vi svibanj vole da imaju nekoliko različitih šipke postavljene tako da ne morate mijenjati role oko, ako idete i ribu na neko drugo mjesto za Alter.

Ako niti jedan od tih stolica odgovara vašim zahtjevima, vi svibanj želite naručiti prilagođene ribolov stolicu. Uloviti veliku ribu vreba u stolisnika, koristiti mame koja radi o tome nego o tome putem. Možda baš kao lijepo boraviti u pećini, ponudio kako delikatna sam. To je nešto što, ako doista volite aktivnost, koju ćete koristiti za sati u isto vrijeme, tako da bi trebao biti izabran ispravno!

Drugi tip je fluorokarbon linija. Ova linija je gotovo nevidljiva i ne degradira kao napora zbog suncu ili drugim stvarima. Ne upije both.We voda počela s fluorouglji linije govore u slanoj vodi i letjeti ribolov. Otkrili smo da možete uhvatiti puno više ribe ga koriste samo zbog svoje niske vidljivosti. Vi zahtijevaju malo mnogo oprezniji i prikazati više postupanje s ovom vrstom linije. Linija je teže, a vi svibanj ne biti u mogućnosti da se baci onoliko koliko i ako koriste za lijevanje kolut ćete morati napraviti neke modificira da bi ga se odvija bez problema.