Som ribolov Info – Real Deal uhvatiti soma!

Proljeće je sjajna prilika za godinu dana biti som ribolov. Temperature i zatopljenje i ribe su dobivanje aktivan. Možete premjestiti iz zime u kojoj morate biti u ispravnom mjestu u pravo vrijeme na vrijeme u kojem bilo i svugdje može biti fantastičan. To je također vrijeme god da svatko dolazi iz skrovišta. Počinjemo vidjeti ljude vratimo se na rijeci nakon zime pretraživanja. Pa kako ćemo cilj tih proljeće som.

Omogućuje govoriti o različitim vrstama ribnjaka li ca idu mačka ribolov. Postoje tri temeljna ribnjak vrste koje možete uloviti soma u, ova vrsta kao ukopa ribnjaka, izgrađene bare, te pregraditi potoka ribnjaka. Ribnjak može biti tijelo vode kao mali kao jedan ral ili velika kao pedeset hektara. Ribnjak dimenzija će shvatiti dimenziju soma možete uhvatiti, a također i vrstu. Ribnjaci Gradnja će shvatiti koliko som će biti žive tamo, a područje ribnjaka će biti smještena tijekom različitih godišnjih doba.

Ako želite biti učinkovit na odmotavanje u ove vrste postoji nekoliko stvari koje bi trebali znati o njima. Više informacija imate jednostavnije to će biti za vas napraviti mogućnosti koje će učiniti vaš ribolov mnogo produktivniji.

U slučaju da ne znate, neke vrste soma doista teško uhvatiti. No, uz korištenje tih soma ribolov platformama, to će biti puno lakše za vas uhvatiti ove mačke.

Vrsta mame koja je sinonim trouth ribolov je pastrva letjeti. Muhe su vezani za nalikuju neki prirodni plijen od pastrve, kao što su ličinke kukaca, odrasla buba, malo glodavaca, sitnu ribu ili druge preferirani pastrve hrane. Postoje doslovno 1000-tih različitih konfiguracija pastrve muha, a ja sam siguran da je svaki od ribara koji ih veže se zakune njihovu sposobnost da se ulov ribe.

- Kuke hvatanje ribe. Oni također mogu snimiti vaše osobne tijelo ili oči – čak i netko drugi oko vas. To se može dogoditi da se dugo vremena, lijepo iskusni ribar. Pogreške se dogoditi svakome, i nebriga mogu biti opasni pa provjerite da li treba biti oprezan.

To se navodi, ponekad Haw River ili Sea napadač ili sličnu blagi iskušenje da se ne miris impregniran mogu dalje izvan ribe miris impregnirana mame na određene dane. Mislim čestice imaju nevjerojatno brz studira krivulje u odnosu na boju, miris, mame mode i prezentacije.

Bave morate koristiti ovdje je 7ft težak štap i standardni ili Spinner kolut sa 30 £ check linije. Ako ste ribolov za veliki som, budite sigurni da odgovara kolut za ribe. Blagi obaveza role su proizvedeni za hvatanje malih riba i teška obaveza role imaju moć na zemlji trofeje. Svjetlo bave se uhvatiti malo soma, ali ne mogu nositi s trofej dimenzija som. Stvar koju treba zapamtiti je da je som može biti u kistom ili težina su u jezeru i nakon štrajka som će se boriti kako sastaviti svoj samouprave.